رب انار که سفت شده باشد دیرتر خراب و فاسد می شود و رنگ آن نیز تیره تر می شود. اما مواظب باشید که بیش از حد غلیظ نشود و یا ته نگیرد و زحمت شما به هدر نرود! غلظت رب انار به کلی نباید خیلی سفت و یا شل باشد. متاسفانه در موارد تجاری برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب انار را آنقدر رقیق می کنند که حتی با نگهداری رب در یخچال باز هم کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد و میزان سفتی آن به کسب تجربه بیشتری نیاز دارد.
میزان سفت شدن رب انار و غلظت مناسب برای رب انار همان غلظتی است که قاشق به راحتی در آن حرکت کند. اما اگر به هر دلیل رب انار پس از یخ شدن خیلی سفت شد می توانید دوباره آب انار گرفته و به آن اضافه کنید و بپزید تا غلظت آن شل تر شود.
بخش آموزش سایت
بازیگر نقش خانم بزرگ در سریال ستایش ۳ چه کسی است
بیوگرافی بازیگران سریال ستایش 3 + اسامی کامل همراه با عکس
دانلود فصل سوم سریال ستایش با کیفیت Full HD
عکس پروفایل ، عکس نوشته غمگین جدید و خاص سال ۹۸ – ۲۰۱۹