دستور پخت پاکوره هندی یک غذای پرطرفدار و متفاوت
پاکوره نام غذایی هندی می باشد که به صورت خمیر برشته شده در روغن به همراه مخلفات دیگری مانند سبزیجات تهیه می گردد. این غذا خیلی سریع آماده می شود و در کشورهای هند، پاکستان، مای، آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین طبخ می گردد. همچنین از پاکوره برای سحری و افطار مسلمانان در ایام ماه رمضان نیز استفاده میشود. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی پاکوره هندی را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
طرز تهیه و آماده سازی پاکوره
آرد نخود خام نصف پیمانه
آرد سفید یک پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
خمیر مایه یک قاشق مرباخوری
زرد چوبه، پودر زیره و پودر کاری به میزان لازم
پیازچه خرد شده 2 عدد
تره خرد شده 8 قاشق
فلفل سبز خرد شده 3 عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
آب ولرم یک پیمانه
روغن به میزان لازم
ابتدا تمامی مواد خشک شامل آرد نخود خام، آرد سفید، بیکینگ پودر، خمیر مایه، زردچوبه، پودر زیره، پودر کاری، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط می کنیم سپس آب ولرم را به آن ها اضافه کرده تا خمیری به دست آید که به صورت ماست شل باشد. اما توجه داشته باشید اگر خمیر حاصله خیلی شل بود باید به آن آرد سفید اضافه کنید تا به شکل مورد نظر در بیاید. در مرحله بعدی فلفل سبز، پیازچه و تره خرد شده را به خمیر اضافه کرده و همه را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. مایه نهایی پاکوره را به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت داده و در نهایت در روغن سرخ می کنیم. غذای خوشمزه ما آماده است. نوش جان
بازیگر نقش خانم بزرگ در سریال ستایش ۳ چه کسی است
بیوگرافی بازیگران سریال ستایش 3 + اسامی کامل همراه با عکس
دانلود فصل سوم سریال ستایش با کیفیت Full HD
عکس پروفایل ، عکس نوشته غمگین جدید و خاص سال ۹۸ – ۲۰۱۹